Sunday, September 04, 2005

Kõik, mis sa kunagi teed, tuleb ka kunagi kasuks.

Ehk siis teisendus vanasõnast õppuste ja lahingu kohapealt.

Tänuavaldused NJPVÕK Sissikompanii ülemale ltn Näkile, kes küll ei ole enam ei Narva-Jõesuus ega leitnant. Üks kardetumaid ja vihatumaid asju ajateenistuses oli nn "palgijooks". Spordilala lühikirjeldus järgmine: paras palk, pikkust niipalju, et 10 meest alla ära mahub, jämedust ka natuke. Palk võetakse õlale, nii et jao pikim mees on eesotsas ja lühim kõige lõpus. Ja joostakse. Ja mitte sprindidistantsi.

Eile käisin Tallinna sügisjooksul, sooja söögi ja Soomesõidu eest jooksin 10 kilti mingi tundkümnega. Lõpuaeg veel täpsustamata. Palgivabalt mõistagi.

Täna hommikul oli lihastes piisav valu, et minusugune luuser oleks vabalt võinud ka oiates kohvi voodisse nõuda. Kuni Kärt oli maale sõitnud, alustasin päeva hoopis reipa hommikuvõimlemisega. AI. Lihased said soojaks ja valu kadus nagu nõiaväel. Masohhismi võlud :)

Kell 9 hommikul ootasin Järve Statoilis palkide omanikku ja teiseotsameest. Ja ülejäänud päeva vedasime koos Paharetiga kaks kolmandikku lahtivõetud palkmaja ühest kohast teise, otsekui Lenin ja Krupskaja. Tsirka kolmandiku võrra jäi järgmiseks pühapäevaks.

Kas leidub vabatahtlikke, kes soovivad, et ka nende palk kerkiks, paluks registreeruda.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home