Monday, September 12, 2005

Welcome to Estonia

Tahad Ida-Euroopas põhjaliku padujoomingu korraldada? Palun, klikka lingil http://www.select-estonia.com/StagPartyForm.asp ja sul on võimalus valida Tallinna, Riia, Vilniuse, Budapesti ja Krakovi vahel. Pane kirja palju teid on ja kui palju teil per kärss sterlinguid taskus kõliseb.

Arvestades ingliisikeelset terminit "stag party", teen ettepaneku kuulutada sokujaht aastaringselt lubatuks. Eraldi jahiluba omama ei pea!

Telcontar ütleb: Sigaedukas nädalavahetus. Kartul sai salvestatud. Ex machina tekkis kant betooni millest sai suveköögi vundament. Ausõna, täiesti ootamatult seisis maja taga seguauto, mille juht tuli küsima, ega ei ole vaja...? Temal olevat üle.
Eile tõstsime jälle palka. Töö sai tehtud, tüüp oli rahul, lubas teinekordki kutsuda. Sõnaga jälle eduline.

Telcontari selg ütleb: Jeben ti dushu!

krt blogger läheb shaa tähe korrektse kirjutamise peale lolliks.
Ja üldse vaatasin et see tegemiste kirjeldamine hakkab juba aliase omale sarnanema. Puuduvad ainult pastoraalsed kirjeldused: Ja taevas oli taevakarva sinine nagu paja põhi ja päikese kiired kuldasid puude latvasi, et need nagu kullatud olivad...

3 Comments:

Blogger Ulmeguru said...

š-Š-ž-Ž
Milles probleem?

00:27  
Blogger Veidi Roheline said...

Ma ei tea, mul AltGr+s võrdus "publish post" Imestan isegi. Aga võimalik, et tegu mu oma masina kalaga. Ja üldse, if you cannot fix a bug, call it feature.

01:03  
Blogger Krafinna said...

Kusjuures, mul on ka probleem sellega.. sh- korrektse kirjutamisega, aeg-ajalt vihastan, kui tähe tegemise asemel oopis akkab salvestama.Kui meelest on jälle välja läinud... Traumaivõi...

16:08  

Post a Comment

<< Home